Sayfa 1 / 1
burası wsg kaçış yok pvp kapatsan bile
Posted 10 March 2010 - 01:12
Çok merak ediyorum acaba daha önce hiç denedin mi wsg de PVP kapamayıda böyle bir topic açtın? kapatabilirsen buraya yaz olur mu???
durumu acıklıyım.. Spirit of Redemption talenti yüzünden gliba böyle oldu. Spirit haldeyken öldüm ve canlanınca pvp kapalı olarak dogdum pvp ayarlarıyla oynadım düzelmedi, yerimden zaten kıpırdayamıyordum..
durumu acıklıyım.. Spirit of Redemption talenti yüzünden gliba böyle oldu. Spirit haldeyken öldüm ve canlanınca pvp kapalı olarak dogdum pvp ayarlarıyla oynadım düzelmedi, yerimden zaten kıpırdayamıyordum..
A Forgotten Hero........... Qunazz..Rogues do it from behind..
Yeni NesiL Holy Priest... Cameron..Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..
Çılgın Gnome.................. Madbad ..Albert Einstein..
Tank from beginning...... Liadrin.. the leader of the Blood Knights..

Posted 10 March 2010 - 01:29
Qunazz, on 10 March 2010 - 01:12, said:
Çok merak ediyorum acaba daha önce hiç denedin mi wsg de PVP kapamayıda böyle bir topic açtın? kapatabilirsen buraya yaz olur mu???
charın buga giriyorsa ben ne yapayım zaten ne zaman ss alsak herkes buga girmiş oluyor
Bu mesaji duzenleyen woodoo: 10 March 2010 - 01:30
Posted 10 March 2010 - 01:33
woodoo, on 10 March 2010 - 01:29, said:
charın buga giriyorsa ben ne yapayım zaten ne zaman ss alsak herkes buga girmiş oluyor
ne zman ss alsan buga girmiş oluyor yanii hmm burda ben uyduruyorum sana göre bunları..
tmm sen benim sorumu bi cvplasana omzna ben senin topicini cvpladım bak. WSG de PvP kapatsana hadi madem ben wsg de bilerek pvp kapatmısım ve sende bu topic i açmıssın, bi sende kapat hadi merak ediyorum??
A Forgotten Hero........... Qunazz..Rogues do it from behind..

Posted 10 March 2010 - 03:28
Posted 10 March 2010 - 04:11
aslında azcık sakin olsan böyle bi topice gerek yoktu hakatten...zamanında bende wsgde bayrak kacıran bi huntere böyle sahit oldum ama ally chara girip konustum arkadasla haberi yokmus özürdiledi sorun kapandı gereksiz bi topic bence...
Posted 11 March 2010 - 03:09
ne güzel diorsun git konuş adamla diorsun daha önce de şahit oldugum bi bug vardı binekle bayrak taşıdı ally bi ark diğer çarıma geçip konuştum kendisi karakterini buga girdigini ve buga girdiginin farkında oldugu halde kulandı bugu şimdi birilerini uyardık zamanında aldıgımız cvb ortada herkesi çok ii tanımıyorum karakterinde buga girmiştir normal olabilir biz olan bugları yetkililerede bildiriyoruz ama sonuç hiç yok bizim yaptıgımız hatalarda direk ban bir anlık sinirmiş birde akrkaterin buga giriyorsa wsg in bitmesini bekleme çık madem direk bunudamı yapamadın ozaman kendindede sorun ara
Sayfa 1 / 1

Giriş yap

Çoklu Alıntı