karakterimde olusan bug jangbogo
Posted 06 June 2010 - 16:57
up.6 aydır karakter her türlü iptal.
Posted 07 June 2010 - 21:04
Kiana, on 07 June 2010 - 20:45, said:
yanlış anladıysam düzeltin .6 aydır sadece 1 gm mi çözüm önerisi sunmuş.
bir gm daha ilgilenmişti tam hatırmaıyorum achi.lar resetlenmişti ama düzelmemişti hatta farklı sorunlar çıkmıştı halada öyle duruyor char ilgi bekliyor kısacası
ERc Cavalyer
Erciye Joxy
Mortis Antibiotic
Jix
Erciye Joxy
Mortis Antibiotic
Jix
WipeManiA
DeathBringers
Frostmourne
DeathBringers
Frostmourne
Posted 07 June 2010 - 22:43
Corellon da uğraştı saolsun sanırım işleri var 2 haftadır girmiyor. char şuan resetli skiller 1/400, trainleri yok. bug devam ediyor. son olarak archi sıfırlıcaktı, olmazsa yeniden açıcaktı charı kaldı şimdilik.
jangbogo. ogremagi. jason. heart
Ne vakit bir yasamak dusunsem su bglerde
Belki zor ayipsiz ama ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yasamak dusunsem
Sus deyip basiyorum chargea
Ne vakit bir yasamak dusunsem su bglerde
Belki zor ayipsiz ama ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yasamak dusunsem
Sus deyip basiyorum chargea
Posted 07 June 2010 - 22:56
benim bir önerim var. Karakterinde item olarak önemli olan binek ve gear sıralaması aşırı fazla degilse bunlardan binekleri bir yere kaydet önceden( id olarka biliyorsan id yoksa isim olarak)
Daha sonra bunları gm e listeledigin sırası ile tek tek üzerinde oldugunu göster(bineklet pet bölümünden)(itemleri tradeden yada üzerinden göstermek koşulu ile)
MEsleklerinide linklettir.
Karakterin gerekli tüm şeylerini gm e gösterdikten sonra karakteri delete çek.Aynı acc de aynı klas ve ırkta karakteri aç ve düzenlemeleri gm ler yapsınlar.Uğraştırıcı ve meşgaleli olsada kesin çözümdür.Kötü tarafı repu ve achivmentlerin gider.6 ay kadar sabırla bekleyebildiysen repularıda kasabilecegini düşünüyorum doktor
Yapabilecegim tek ve en kesin sonuç bu.
Daha sonra bunları gm e listeledigin sırası ile tek tek üzerinde oldugunu göster(bineklet pet bölümünden)(itemleri tradeden yada üzerinden göstermek koşulu ile)
Karakterin gerekli tüm şeylerini gm e gösterdikten sonra karakteri delete çek.Aynı acc de aynı klas ve ırkta karakteri aç ve düzenlemeleri gm ler yapsınlar.Uğraştırıcı ve meşgaleli olsada kesin çözümdür.Kötü tarafı repu ve achivmentlerin gider.6 ay kadar sabırla bekleyebildiysen repularıda kasabilecegini düşünüyorum doktor
Quis custodiet ipsos custodes?
Torik
Posted 08 June 2010 - 00:17
Kalamar, on 07 June 2010 - 21:56, said:
benim bir önerim var. Karakterinde item olarak önemli olan binek ve gear sıralaması aşırı fazla degilse bunlardan binekleri bir yere kaydet önceden( id olarka biliyorsan id yoksa isim olarak)
Buna gerek yok
Tek Bir Mum Alevinin Aydınlatamayacağı Karanlık Yoktur...
Posted 19 June 2010 - 16:13
Buglı haline alışmıştık oysa nerden duzelttiniz de ettiniz
"Fevkalade! Unutma Nuh'um, aşk, insanın şahsiyetini pekiştirir. Çünkü hayatın manası, aşk bohçasında gelen bir hediyedir. Mevcudiyetinin hakkını vermek, hiç değilse mazeretini bulmak isteyen insan yalnızca aşka müracaat edebilir..."

Giriş yap

Çoklu Alıntı